Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Daisy

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13425728677

WhatsApp : +8613425728677

Free call

VENTECH ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ

December 21, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για VENTECH ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ

Η ασφάλεια παραγωγής ολοκληρώνεται από τις προσπάθειες από κοινού του συστήματος διαβεβαίωσης ασφάλειας και του συστήματος επίβλεψης ασφάλειας. Κανένα θέμα που η πτυχή έχει τα προβλήματα στο στάδιο της λειτουργίας συστημάτων, αυτό δεν έχει επιπτώσεις άμεσα στην κανονική λειτουργία της παραγωγής ασφάλειας.

Επομένως, πρέπει συνεχώς να βελτιώσουμε και να ενισχύσει το σύστημα εγγύησης ασφάλειας και το σύστημα επίβλεψης ασφάλειας, και να κάνουμε ευσυνειδήτως μια καλή εργασία στην ασφάλεια παραγωγής.

Από αυτή την άποψη μόνο, πρέπει να εστιάσουμε να κάνουμε μια καλή εργασία στις ακόλουθες πτυχές: κατ' αρχάς, πρέπει ευσυνειδήτως να εφαρμόσουμε το σύστημα διοικητικού επικεφαλής υπεύθυνου για την ασφάλεια παραγωγής.

Δεύτερον, πρέπει να εμμείνουμε στο σύστημα ευθύνης εργασίας της κοινής διαχείρισης.

Τρίτον, είναι απαραίτητο να γίνει μια καλή εργασία στην επιθεώρηση και τη επίβλεψη, να εφαρμόσει αληθινά το σύστημα ευθύνης για την ασφάλεια παραγωγής

Τέταρτο, είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί αυστηρά το σύστημα υπευθυνότητας για την ασφάλεια παραγωγής και να πραγματοποιηθούν οι ανταμοιβές και οι τιμωρίες.

Πέμπτος, είναι απαραίτητο να βελτιωθεί ευσυνειδήτως και να εφαρμοστεί το σύστημα υποθηκών κινδύνου για την ασφάλεια παραγωγής.

Η κατάρτιση ασφάλειας πρέπει όχι μόνο να δώσει προσοχή στη βελτίωση της θεωρητικής γνώσης, αλλά και να δώσει προσοχή στη βελτίωση της πρακτικής δυνατότητας λειτουργίας. συγχρόνως, πρέπει να παρέχουμε την κατάρτιση από το τμήμα, σε διαφορετικά επίπεδα, που εστιάζουν στα σημεία κλειδί, και την ενοποιημένη διαχείριση στα διαφορετικές επίπεδα και τις batch.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales@chinaventech.com
+8613425728677
86-13425728677